18.2.08

Padoms par naudu

Lai buutu aktīvs spēlētājs ir vajadzīga nauda prieksh treniņiem un ekipeejuma. Bet kur tik lielu naudu var sanjemt?
Ja visi spēlētākji prasītu lielu algu prieksh teninjiem (prieksh labiem treninjiem tas ir apm. 90 000 $ ik pa 3 dienaam) un vēl naudu prieksh ekipeejuma (labākie ekipeejumi maksaa tuvu pusotram milj. $) Tad driiz visas komandas bankroteetu un īstenībā tas nav iespējams. Vēl protams ir iespēja nopelnīt ar līguma noslēgšnas bonusu, bet to ar var tikai dabuut maksimusm 1 reizi sezonā :( . Un cik tad lielu naudu var dabuut? Ja komandas budžets pārsvarā ir tikai ap 3 milj. Kas tad atliek?
Ir atrisinājums :) Un pat ļoti vienkārš. Vajag likt betus (likmes). Tas ir pats labākais nopelnīšnas veids ;) . Un tad ja tos liek tad katru dienu var mierīgi nopelnīt pāri pa 100 000 $ :) . Bet ievēro kamaksimālā likme ir 35 000 $ katru dienu.
Tu teiksi ka tev nepatīk riskēt vai arī tu nevari atrast uz ku likt derībās tā droši? nav problēmu -> vnk aizej uz forumu talkdep.com . Tad spied General Discussions un tur atrodi tematu Jeff the booky Šeit cilvēki katru dienu meklē un iepousto Labākās likmes. Tas ir pavisam vienkārši.
Ja tu sāksi likt derības tev vairs nekad nebūs vajadzība strīdēties ar komandas īpašnieku par samaksu :D . Tā kā izmanto šo iespēju. Nu tas arī ir mans padoms. Paldies par uzmanību :D

Talkdep.com

Nav komentāru: