16.4.08

babkina

Vīru basketbola augsto popularitāti vilni pēdējās nedēļās ar joni cenšas piebremzēt pašmāju spēcīgākais dāmu basketbola klubs Rīgas TTT. Diemžēl šoreiz ne ar savu spēli, par kuru arī ir vērts runāt, bet gan ar skandalēšanos ap vienu no savām spēlētājām (nu jau bijušo?) Elīnu Babkinu.

Kad pirms pāris dienām uzpeldēja ziņa, ka TTT klubs pārtraucis līgumattiecības ar Babkinu, izskanēja dažādi viedokļi. Vieni metās aizstāvēt treneri Čuksti un viņa pozīciju, citi žēli noskatījās videomateriālā, kurā pati basketboliste centās izskaidrot radušos situāciju. Šoreiz šī raksta autors negribētu nostāties nevienā no šīm pusēm, bet gan vērst skatus tieši kluba virzienā.

Pirmkārt jau, pats galvenais – līgums ir lauzts vai tomēr ne? Treneris Čukste apgalvo, ka līgums lauzts un tiek piedāvāts jauns, tikmēr pati basketboliste ir pārliecināta, ka līgums joprojām ir spēkā. Kādam būs nepatīkams pārsteigums algas dienā, šķiet... Lai nu kā, no kluba vadības puses nekāds oficiāls paziņojums šajā laikā nav pienācis, kas tomēr pienāktos tai tautas daļai, kurai interesē daiļā dzimuma groza bumba. Un, esot klāt otrdienas finālmačā pret „Cēsīm”, varu apgalvot, ka cilvēkiem interesē dāmu basketbols. Sēdi, kur gribi – no vienas puses pa bungādiņām sit rīdzinieču līdzjutēju bungu un balsu skaņas, no otras cēsnieču atbalstītāju.

Focusdep.com

Nav komentāru: